Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@05:21:37 GMT

آجیل هایی که فقط باید نگاهشان کرد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۹۰۷۹

آجیل هایی که فقط باید نگاهشان کرد

 

به گزارش ایسنا، عید باستانی نوروز از زمان‌های گذشته دارای آداب و رسوم خاصی بوده که افراد با توجه به باورهای خود تمامی این رسوم زیبا را نسل به نسل حفظ کرده‌اند البته طی دو سال گذشته با توجه به شیوع بیماری کرونا برخی آداب عید نوروز مانند دید و بازدید و یا سفرهای نوروزی از رونق افتاد اما پیش‌بینی می‌شود با توجه به آمار بالای واکسیناسیون در کشور درعید نوروز پیش رو شاهد رونق دوباره‌ی دید و بازدیدها و سفرهای نوروزی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرساله در روزهای پایانی سال بازار نیز رنگ و بویی متفاوت پیدا می‌کند و تمامی افراد جامعه برای خرید مایحتاج خود برای ورود به سال جدید در تکاپو هستند برای مثال خرید لباس نو، ماهی قرمز و سایر موارد مورد نیاز سفره هفت‌سین از زیبایی‌های بازار در این ایام است.

با توجه به وجود رسم دید و بازدید و صله ارحام در عید نوروز، از زمان‌های گذشته مرسوم بود از مهمانان با میوه، شیرینی و یا گز که یکی از محصولات و سوغات‌های چهارمحال و بختیاری است و همچنین انواع گوناگون آجیل پذیرایی شود اما در سال‌های اخیر شاهد افزایش قیمت بی‌سابقه‌ای در بازار فروش آجیل و خشکبار بودیم البته دو سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا بسیاری از افراد اقدام به دید و بازدید نمی‌کردند و بنابراین آجیل نیز با توجه به قدرت خرید مردم یا از سبد خرید آن‌ها حذف و یا تنها به میزان مصرف شخصی خریداری می‌شد.

اما در عید نوروز پیش‌رو پیش‌بینی می‌شود با توجه به روند واکسیناسیون دید و بازدید نوروزی نیز رونق پیدا کند و درنتیجه خرید آجیل در حجم بالا مورد نیاز افراد است اما متاسفانه قیمت بالای برخی انواع آجیل موجب بروز مشکل برای خریداران شده و بسیاری به خرید اقلام با قیمت مناسب‌تر روی آورده‌اند و خرید پسته، بادام هندی، فندق و.... که قیمت بالایی دارند در توان بسیاری از اقشار جامعه نیست.

قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است

خدارحم مرادی - رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار شهرکرد در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص بازار آجیل و خشکبار و افزایش قیمت در این بازار، اظهار کرد: قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش و به دلیل بالا بودن قیمت در این حوزه قدرت خرید مردم به شدت کاهش پیدا کرده است.

مرادی افزود: برخی از انواع آجیل موجود در بازار وارداتی هستند و به دنبال افزایش قیمت ارز و دلار این محصولات نیز افزایش قیمت پیدا کردند اما گران شدن برخی از انواع آجیل مانند پسته به دلیل کاهش میزان محصول برداشتی در پی خشکسالی و کمبود آب رخ داده است.

وی ادامه داد: به دلیل کاهش قدرت خرید مردم افرادی که دارای توانایی مالی نیستند از انواع آجیل که دارای قیمت مناسب‌تری هستند خریداری می‌کنند و خرید اقلامی مانند پسته مختص افراد با توانایی مالی بالاتر شده است.

مرادی عنوان کرد: متاسفانه تا امروز فروش آجیل در شهرکرد مطلوب نبوده و بازار این محصول از رونق خوبی برخوردار نیست اما میزان فروش آجیل و خشکبار در هفته پایانی سال رونق بیشتری دارد و اکثر مردم در روزهای پایانی سال اقدام به خرید آن می‌کنند به همین دلیل باید امیدوار بود در روزهای آینده بازار فروش آجیل رونق پیدا کند البته این موضوع با توجه به افزایش قیمت موجود به قدرت خرید مردم بستگی دارد.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار شهرکرد خاطرنشان کرد: درحال حاضر پسته با قیمت میانگین هرکیلوگرم ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد همچنین قیمت هر کیلوگرم فندق حدود ۲۰۰ هزار تومان و بادام هندی نیز حدود ۳۰۰ هزار تومان است و این موضوع موجب شده استقبال مردم از خرید این محصولات کاهش پیدا کند و افرادی که توانایی خرید ندارند به خرید اقلامی مانند برنجک و گندمک روی می‌آورند زیرا این اقلام حجمی بوده و دارای قیمت مناسب‌تری نیز هستند همچنین بادام زمینی و نخودچی نیز به نسبت سایر انواع آجیل قیمت پایین‌تری دارند و به همین استقبال از خرید آن‌ها نیز بیشتر است.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا بازار شب عید قیمت آجیل بازار عید گرانی آجیل بازار آجیل آجیل عید عید 1401 عید امسال افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید